St Hunna on ruotsalainen yritys, joka erikoistuu kattaviin turvallisuusratkaisuihin. Yhteiskunnan digitalisoituessa IT-infrastruktuuriongelmien vaikutukset kasvavat. Kyberturvallisuuden tarve kasvaa suhteessa IT-infrastruktuuria uhkaaviin vaaroihin. Korkealaatuisten IT-turvallisuusratkaisujen luomisen avulla voimme auttaa suojaamaan herkkiä järjestelmiäsi, olivatpa ne siviili- tai sotilaskäytössä.

St Hunna on kehittänyt USB-puhdistusjärjestelmän, joka suojaa kriittisiä IT-järjestelmiä, kun käytetään kannettavia medioita. Järjestelmä koostuu terminaalista, joka on suunniteltu turvallisesti skannaamaan ja kopioimaan tiedostoja epävarmoista kannettavista medioista. Järjestelmä vähentää haittaohjelmien aiheuttamien vahinkojen ja leviämisen riskejä IT-järjestelmän kautta kannettavien medioiden avulla, riippumatta siitä, onko uhka tahallinen tai virheen aiheuttama.

Jokainen terminaali voidaan konfiguroida erilaisten suodattimien avulla, mukaan lukien virustorjunta, CDR (Content Disarm and Reconstruct), allekirjoitetut manifestit ja tiedostojen valkolistaus.

St Hunna perustettiin, kun kuulimme virusten ja haittaohjelmien leviämiseen liittyvistä ongelmista, joita esiintyi yhdessä puolustusvoimien YK-operaatiossa. Eri turvallisuuteen liittyvillä aloilla, kuten haavoittuvuusanalyysi, tunkeutumistestaus ja hyökkäävä hakkerointi, meillä on kehitetty luovia ja rakenteellisia ratkaisuja herkkien järjestelmien suojaamiseksi.

Meillä St Hunnassa on kokemusta kaikista tunkeutumistestauksesta ja turvallisuustarkastuksesta turvallisen laitteiston ja ohjelmiston kehittämiseen. Meillä on tiukasti valvottu kehitys- ja tuotantoprosessi Ruotsissa. Yritys keskittyy rakentamaan pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiinsa tarjoamalla räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät heidän erityiset turvallisuustarpeensa. St Hunnalla on asiantuntemusta ja kokemusta tarjota kattavia turvallisuusratkaisuja, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimukset.

Suojaamalla kriittiset järjestelmäsi

Verkkoon kytketyt tietokonejärjestelmät ovat luonteensa vuoksi haavoittuvaisia.

Näiden järjestelmien suojaaminen ilmaraon avulla tuo mukanaan uusia ongelmia tiedon tuonnissa ja viennissä USB-median kautta.

Hunnan USB-puhdistusjärjestelmä suojaa näitä uusia hyökkäyspintoja.

USB sanitation